web analytics
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Nog net voor de extreme hitte aan, is Jill afgelopen dinsdag (23 juli) bevallen van maar liefst 11 puppy’s ♡ 1 Pupje kwam helaas levenloos ter wereld en1 pupje bleek helaas niet krachtig genoeg en overleed 3 dagen later. Erg triest en verdrietig.

Maar uiteraard ben ik ook erg trots en erg blij met Jill en de overige 9 pups, die het super goed doen! Ze groeien goed en alles gaat volgens boekje! Het zijn 5 reuen en 4 teven ♡ De reutje hebben de kleurtjes Groen, Blauw, Grijs, Bruin en Oranje en de teefjes de kleurtjes Rood, Paars, Lime en Wit.

Alle pups zijn reeds vertrokken naar hun nieuwe eigenaren!

De komende weken zal ik hier foto’s plaatsen totdat de pups naar hun nieuwe eigenaren vertrekken. Iedere week zal ik een nieuwe pagina maken voor een nieuwe week. Ook zal ik regelmatig foto’s aanvullen, dus blijf de pagina volgen 😉

  • Vanaf de geboorte naar de eerste week gebeurt er weinig. De pups slapen, eten en groeien. Iedere dag weeg ik ze, om goed te kunnen volgen dat ze voldoende aankomen. Jill gaat alleen bij de puppy’s vandaan om haar behoefte te doen of om te eten. Belangrijk is dat zij goed eet en drinkt.

Hieronder zie je de eerste foto’s!