web analytics

Over mij

Ik ben Esther en woon met mijn 4 Golden meiden in een klein dorpje Westerhaar, in Overijssel. Al sinds 1993 ben ik in het bezit van Golden Retrievers. Waarom de Golden Retriever.. Ik wilde een mooie hond, een sportieve hond, maar bovenal een hond met een fantastisch karakter! Onze zoektocht kwam destijds uit bij de Golden Retriever. En na al die jaren kan ik zeggen, eens een Golden, altijd een Golden. ❤ Mijn 4 meiden wonen gewoon bij mij in huis!

Mijn eerste twee Goldens, (met mijn toenmalige partner aangeschaft) kwamen niet van de beste kennel vandaan. Zij groeiden op in een schuur. Niet de beste keuze, maar aan Kyra en Bowy hebben we heerlijke honden gehad. Met Bowy kwam het plan om eens een nestje te fokken. Ik zou het zelf zo anders doen, dan hoe zij is geboren. En zo werd de droom steeds groter en uiteindelijk maakten we de stap.

In 2001 werd kennel Silence Dream geregistreerd en werd het eerste nest geboren. Inmiddels zijn we vele jaren, vele nesten en vele Goldens verder, maar nog altijd denk ik met een warm hart terug, naar waar het ooit mee begon. En aan alle Goldens die ik inmiddels heb moeten laten gaan..

Vanaf 2015 run ik de kennel alleen (en later is deze opnieuw geregistreerd op mijn naam) en vandaag de dag bestaat mijn kennel uit 4 Golden meiden, die ik onder het kopje “Teven” graag aan jullie voorstel.