web analytics

De wachtlijst voor dit nest is vol!

De pups zijn 13 oktober geboren, voor alle puppy’s heb ik een liefdevol gezin gevonden!

12 oktober 2020 – Flame is nu 58 dagen drachtig en ze is er klaar mee. Zowel het zitten als het liggen is niet meer fijn met zo’n dikke buik. Een beetje hangen op de bank dan maar en af en toe een beetje buiten scharrelen.

Flame, 58 dagen drachtig

5 oktober 2020 – Flame is ruim 7 weken drachtig en groeit goed (inmiddels ruim 20 cm in omvang). Flame eet graag 🙂 Gaat nog graag mee wandelen, al is het haar eigen tempo en dat betekend dat we wel wat langer onderweg zijn. Het liefst ligt Flame toch wel bij mij in de buurt. Lekker languit op de bank of lekker languit op de koele grond.

Lekker koel, op de plavuizen
Even mijn buik(je) laten zien!

26 september 2020 – Flame is vandaag 6 weken drachtig. Ze groeit goed (14 cm in omvang) en zet zich steeds meer uit de roedel. Spelen is er niet meer bij. Flame gaat vooral haar eigen gang.

Flame 6 weken drachtig

14 september 2020 – De dag van de echo. En de dracht wordt bevestigd. Flame is goed drachtig! Hieronder een foto van de dracht.

Foto van de echo die op 30 dagen dracht plaats vond

Op 17 augustus is Flame gedekt door Cooper. De eerste 4 weken tot aan de echo zijn erg spannend. Flame vertoonde wel tekenen, weinig spelen met Jill, rust opzoeken, erg hongerig. Maar ja, dit soort dingen kunnen ook allemaal met schijndracht te maken hebben.